Nože, nářadí, sebeobrana-WAVE® BLACK
Katalog. č.: 10893
Dostupnost: skladem
TypMultitooly
3 990 Kč sleva: 300 Kč(8%)
3 690 Kč

Silnější a robustnější kombinované kleště jsou doplněny pilkou s dvouřadými zuby, kvalitními nůžkami na různé materiály, oboustranným pilníkem s diamantovou plochou. Samozřejmostí je řada šroubováků, včetně jemného hodinářského, stejně jako dvojice otvíráků — na láhve i na konzervy.  

         

 

Leatherman WAVE®BLACK   17 Nástrojů  4 Bity

Nejoblíbenější klasika

           

Leatherman WAVE BLACK je dlouhodobě nejprodávanějším multitoolem své kategorie. Vděčí za to především své univerzálnosti: v sedmnácti nástrojích naleznete vše, co můžete potřebovat v domácnosti, na zahradě, či při delším výletu. Tento model se pyšní dlouhou historií a vývojem, který už dosáhl téměř dokonalosti. Silnější a robustnější kombinované kleště jsou doplněny pilkou s dvouřadými zuby, kvalitními nůžkami na různé materiály, oboustranným pilníkem s diamantovou plochou. Samozřejmostí je řada šroubováků, včetně jemného hodinářského, stejně jako dvojice otvíráků — na láhve i na konzervy.  Všechny nástroje jsou vybaveny pojistkou a čepele obou nožů umístěné z vnější strany lze otevírat pohodlně jednou rukou. Co víc si můžete od multitoolu přát? S populárním Leathermanem WAVE BLACK jste vybaveni zkrátka na všechno.

Balení obsahuje: multitool, pouzdro NYLON MOLLE L BLACK, bity: křížový bit # 1-2 a plochý bit 3/16, křížový mini šroubovák a hodinářský šroubovák, samolepku 100% originál

NÁVOD

BARVY -BLACK

ROZMĚRY
Délka čepele - 7.37 cm
Délka zavřeného nástroje - 10 cm
Hmotnost - 241 g
    1. Kleště s jehlovou špičkou
    2. Kombinované kleště
    3. Štípací kleště tvrdých drátů
    4. Štípací kleště měkkých drátů
    5. Odizolovací břit na kabely na otvíráku
    6. Nůž s rovným ostřím z oceli 420HC
    7. Nůž se zubatým ostřím z oceli 420HC
    8. Pilka
    9. Nůžky s pružinou
    10. Pravítko na rukojeti (8 in/19cm)
    11. Otvírák
    12. Otvírák na lahve
    13. Pilník na dřevo a kov
    14. Pilník s diamantovou vrstvou
    15. Velký bit adaptér
    16. Malý bit adaptér
    17. Střední plochý šroubovák


    MATERIÁLY

420HC STAINLESS STEEL

Vylepšená nerezová ocel s vysokým obsahem uhlíku. Toto provedení nerezové oceli se osvědčilo při výrobě vysoce kvalitního nářadí.  Tepelným zpracováním této oceli bylo dále dosaženo optimální pevnosti a výdrže u multotoolů Leatherman, tím je dosaženo vysoké odolnosti proti opotřebení.

BLACK OXIDE

Povrchová úprava, která je ideální pro situace, kdy prozrazení vaší pozice by mohlo mít fatální následky. Tuto úpravu ocení hlavně armáda, neboť rapidně snižuje odlesky a odrazy.

 

 

 100% ORIGINÁL          

Samolepka 100% ORIGINÁL se nachází na každém balení multitoolu Leatherman, které jsou distribuovány výhradním distributorem pro Českou a Slovenskou republiku, společností MORIS design. Jedná se o ochranný prvek, který slouží k ochraně spotřebitele. Tato samolepka s unikátním registračním kódem vám zaručí, že kupujete originál nikoli plagiát a že zboží nenaplňuje definici šedého dovozu. RPR paintball shop je autorizovaný projedce.



Tento web používá pouze takové cookies k jejich nasazení není zapotřebí Váš souhlas. vice informací
rozumím