Úvod »

Objednání zboží

Objednání zboží

 

Kupní smlouva
Dokončením objednávky zboží v nákupním košíku zasílá zákazník (kupující) návrh kupní smlouvy prodávajícímu. Po přijetí objednávky zboží Vám obratem zašleme potvrzení o přijetí objednávky e-mailem. Toto potvrzení má pouze informační charakter. Po zpracování přijaté objednávky zašleme její potvrzení, tímto okamžikem je uzavřena kupní smlouva mezi zákazníkem (kupujícím) a prodávajícím a vznikají vzájemné práva a povinnosti mezi nimi.

Smluvní vztahy se řídí právním řádem České republiky. Je-li smluvní stranou spotřebitel, řídí se vztahy, které neupravují tyto obchodní podmínky, Občanským zákoníkem (č. 40/1964 Sb. v platném znění) a zákonem O ochraně spotřebitele (č. 634/1992 Sb., v platném znění). Je-li smluvní stranou podnikatel, řídí se vztahy, které neupravují tyto obchodní podmínky Obchodním zákoníkem, č. 513/1991 Sb., v platném znění.

Dle zákona o zbraních a střelivu č. 119/2002 Sb. §15 jsou veškeré nabízené zbraně, jejich díly a střelivo (vše kategorie D) prodejné v ČR pouze fyzickým osobám starším 18 let způsobilým k právním úkonům, nebo právnickým osobám. Odesláním objednávky zároveň prohlašujete, že splňujete výše uvedené požadavky. V případě podání falešné informace o způsobilosti k držení zbraní a střeliva budeme soudní cestou vymáhat náhradu veškerých škod nám tímto způsobených.

Ceny zboží
Všechny ceny jsou uváděny včetně DPH a jsou platné v okamžiku uskutečnění objednávky. Cenové akce jsou platné do vyprodání zásob, pokud není v jejich popisu uvedeno jinak.

Objednání zboží a registrace
Zboží si můžete objednat po provedení registrace na shopu.

Potvrzení objednávky
Po odeslání objednávky zašleme na váš e-mail její potvrzení. Pokud potvrzení neobdržíte do jedné hodiny po odeslání objednávky, kontaktujte nás prosím.

Změny v objednávce
Úprava objednávky
Přejete si provést změny v objednaném zboží nebo změnit způsob platby nebo doručení? Kontaktujte nás prosím.

Storno objednávky
Potvrzenou objednávku je možné stornovat e-mailem nebo telefonicky, vždy je potřeba znát číslo objednávky a jméno zákazníka.
Objednávku, která byla expedovaná není možné stornovat. V tomto případě můžete využít svého práva na vrácení zboží bez udání důvodu a neporušené zboží vrátit do 14 dnů zpět. Po obdržení zboží, neprodleně vrátíme Vaše peníze.

Vrácení zboží
Pokud jste se rozhodli, že zakoupené zboží nechcete, poskytujeme Vám zákonem stanovenou možnost zboží do 14 dnů vrátit bez udání důvodu. Zboží zašlete zpět na adresu uvedenou na dokladu o prodeji společně s jeho kopií. Zásilky neposílejte na dobírku, nebudou přijaty.

Zboží musí být neporušené v originálním obalu, tak aby mohlo být dále nabízeno zákazníkům.

Vracíme vám pouze peníze za zboží, nikoliv poštovné a balné. Ve zvláštních případech může být cena vráceného zboží snížena o náhradu nákladů spojených s vrácením zboží v případě odstoupení spotřebitele od smlouvy 

 

FORMULÁŘ PRO ODSTOUPENÍ OD SMLOUVY

Tento web používá pouze takové cookies k jejich nasazení není zapotřebí Váš souhlas. vice informací
rozumím